cookie-og-privatlivspolitik
Susanne Stenberg står her foran sin butik i Stubbekøbing, og hun er glad for hver eneste dag, hun betjener kunderne her.
Susanne Stenberg står her foran sin butik i Stubbekøbing, og hun er glad for hver eneste dag, hun betjener kunderne her.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Får god opbakning

Det er parametrene, som kunderne vægter for at handle lokalt, siger Susanne Stenberg, Stenberg Optik, Stubbekøbing.
14. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

- Det er gået stærkt, og jeg er stadig meget tilfreds med og regner med at blive her i mange år endnu, siger Susanne Stenberg, der i år har stået bag disken i sin egen forretning, Stenberg Optik, Vestergade 11, i Stubbekøbing i to år.

Hun havde jobbet i 15 år i en optikforretning i Stege, før hun vendte tilbage til Stubbekøbing for at få foden under eget bord, eller rettere: disk.

- Jeg oplever god opbakning i Stubbekøbing. Folk vil gerne handle lokalt, når pris og service er i orden, for de to ting skal følges ad, mener Susanne Stenberg, som sælger flest danske brillestel, mens glassene er tyske Rodenstock.

- I branchen siger vi, at glas fra Rodenstock og Zeiss (der også er tysk, red.) er lidt ligesom Hof og Tuborg, siger Susanne Stenberg.

Hun sælger briller til priser fra 1.000 til 10.000 kroner afhængig af stellet og styrken i glassene.

- Jeg prøver at være med i begge ender - både den billige og dyre, og salget af brillestel er, som man kan vente sig i en lille by som Stubbekøbing, mener Susanne Stenberg, der er glad for at gå på arbejde hver eneste dag, og at det er dejligt at have sin egen forretning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE