cookie-og-privatlivspolitik
Også Dronning Louise kigger forbi og spiller glade sange, når Stubbekøbing Bibliotek lørdag 3. november kan fejre sin 110 års fødselsdag.

2

Billeder

Også Dronning Louise kigger forbi og spiller glade sange, når Stubbekøbing Bibliotek lørdag 3. november kan fejre sin 110 års fødselsdag.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Festlig 110 års fødselsdag på Stubbekøbing Bibliotek

110 år. Så længe har biblioteket i Stubbekøbing eksisteret.
03. november 2018 kl. 07:32 Af Lars Hovgaard

Annonce

Dog ikke på sin nuværende placering, der blot har knapt 40 år på bagen. Det hele startede i 1908 med 150 bøger over gården i Freys Hotel.

Det er dog på den nuværende adresse på Dosseringen, at festlighederne finder sted, for de 110 år skal fejres med fødselsdagskage, kaffe og juice samt underholdning for alle og enhver.

Lørdag 3. november inviterer biblioteket derfor indenfor til en fødselsdagsfest med alt, hvad der dertil hører. Festivitas starter klokken 10 med velkomsttale ved Niels Koch, der sad i byrådet, da det "nye" bibliotek åbnede i 1977. Kort efter vil der være fællessang og musik ved Guldborgsundkvintetten.

Klokken 11 er det især de små størrelser, der er i fokus, når klovnen Tapé tryller og laver akrobatik i højeste klasse. Klokken 12 spiller Dronning Louise glade sange, der kan få enhver i godt humør. I løbet af dagen viser biblioteket "Stubbekøbingfilmen" fra de helt gamle dage, mens børnene hygger med perler og perleplader. Festlighederne ebber ud klokken 13 efter en dag spækket med aktiviteter.

Alle er velkommen til at kigge forbi mellem klokken 10 og 13 og fejre dagen med biblioteket.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce