cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Finn Jørgensen: En glæde at kunne give ældre medborgere mulighed for at komme lidt ud.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Flaget op for et nyt samarbejde

Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund har indledt samarbejde med plejehjemmet Præstemarken om benyttelse af klubhuset til aktiviteter.
20. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Flaget var hejst ved Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund, da 12 beboere fra plejehjemmet Præstemarken sammen med personale fra aktivitetsafdelingen besøgte klubhuset som et led i, at de to parter har indgået samarbejde.

Beboerne havde frokost med, der blev nydt udendørs, og nogle gik en tur på broerne for at se fartøjerne.

Formanden Finn Jørgensen bød velkommen og udtrykte håbet om, at samarbejdet bliver til gavn for beboere og personale. Flagningen var dog kun til markering af starten på samarbejdet, og det skal således ikke ventes, at der flages hver gang, beboere fra plejehjemmet igen gæster klubhuset.

- Det er en stor glæde at kunne give de ældre mulighed for at komme lidt ud og få andre oplevelser end dagligdagen på plejehjemmet, selv om den forsøges varieret. Denne mulighed, vi nu har skabt, giver mulighed for flere aktiviteter. Man bliver glad af at se, at sådan et tiltag giver glæde, siger Finn Jørgensen.

Samarbejdet går på, at beboerne på plejehjemmet sammen med personalet kan benytte sejlklubbens klubhus og faciliteter hele året rundt, når de har lyst.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE