cookie-og-privatlivspolitik
Den gule facade, nye hvide vinduer og nyt sort tag har givet den tidligere tandklinik og realskole i Nørre Alslev et gevaldigt løft.
Den gule facade, nye hvide vinduer og nyt sort tag har givet den tidligere tandklinik og realskole i Nørre Alslev et gevaldigt løft.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Første indflytning i april

Renoveringen af den tidligere tandklinik og realskole i Nørre Alslev skrider planmæssigt frem, og ejeren, Jan Sørensen regner med, at lejerne flytter ind i april og juni.
10. januar 2019 kl. 10:48 Af Henning Kørvel

Annonce

Fra skrot til slot, beskriver forvandlingen af den tidligere tandklinik og længere tilbage i tiden realskole i Nørre Alslev, der nu fremstår præsentabel med flot gul facade, nye hvide vinduer og nyt sort tag.

- Renoveringen følger tidsplanen, og de første af de otte lejligheder vil stå klar til, at de første nye beboere kan flytte ind 1. april, og de sidste beboere flytter ind 1. juni, siger Jan Sørensen, hvis personlige firma Jan Sørensen Aps. ejer huset.

De otte lejligheder bliver på mellem 45 og 120 kvadratmeter, og renoveringen udføres i totalentreprise af Guldborgsund Håndværk.

- Lige nu er vi i gang med at isolere huset. Al den gamle isolering fra 1960-erne er fjernet, og nu får huset en moderne isolering, siger Jan Sørensen, der mener, at de seneste forbedringer af huset, før han overtog det, ligger cirka 50 år tilbage i tiden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE