cookie-og-privatlivspolitik
Benny Holst synger foråret ind med sine to faste musikere, Martin Andersen og Jacob Rathje.
Benny Holst synger foråret ind med sine to faste musikere, Martin Andersen og Jacob Rathje.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Foråret bliver sunget ind

Benny Holst synger foråret ind i Maglebrænde 28. februar.
04. februar 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Sangskriveren og historiefortælleren Benny Holst gæster 28. februar Maglebrænde Forsamlingshus med sin trio, bestående af violinisten Martin Andersen og guitaristen Jacob Rathje. Han har dybe rødder i dansk folkemusiktradition, og trioen vil byde på levende og medfølende historier gennem Benny Holst sange.

- Benny Holst har tidligere gæstet Dagligstuen alene, og da det har været et ønske fra vores gæster at høre ham igen, præsenterer vi nu Benny Holst Trio. Den store efterspørgsel, som vi mærkede samme dag, som vi annoncerede koncerten, gør, at den flyttes til Maglebrænde Forsamlingshus, fortæller Peter Abrahamsen. vært for Dagligstuekoncerterne.

Når Benny Holst indtager et rum med sin musik, skaber han en pragtfuld varme. Benny Holst, der fylder 79 år i marts, udgav i 2008 albummet Sepiadage, som han nu turnerer med. For dette album modtog han i 2009 prisen som Årets Sangskriver ved DMA Folk. Det bliver derfor en prisværdig oplevelse at høre den koncertaktive Benny Holst Trio i forsamlingshuset. På albummet har han genskabt ni gamle sange i en dugfrisk kontekst, og publikum kommer til at høre et par af de mest kendte, også "Engle har bare tæer".

Billetter fås kun ved forudbestilling på: www.dagligstuekoncerter.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce