cookie-og-privatlivspolitik
Veteranfærgen Ida er med til at profilere Stubbekøbing og skabe liv på havnen og i byen.

2

Billeder

Veteranfærgen Ida er med til at profilere Stubbekøbing og skabe liv på havnen og i byen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Forening på rådhuset

Foreningen Liv i Stubbekøbing får kontor på Stubbekøbing gamle rådhus. Indvielse sker 1. oktober, og alle er velkomne.
28. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Liv i Stubbekøbing får kontor på det gamle rådhus i Stubbekøbing, idet foreningen overtager et lokale efter Områdefornyelsen. Kontoret indvies tirsdag 1. oktober klokken 17.30 af Peter Bring-Larsen, formand for Teknik, Miljø- og Ejendomsudvalget i Guldborgsund Kommune.

- Planen med kontoret er, at det skal give borgere mulighed for at kigge inden for og fremlægge deres tanker og ideer til byens fortsatte udvikling og opgaver for foreningen, siger Anders Bondo, formand for Liv i Stubbekøbing. Han fortsætter:

- Stubbekøbing er inde i en positiv udvikling, og det går rigtigt stærkt. Gennem længere tid har det derfor været et ønske i bestyrelsen for Liv i Stubbekøbing, at vi med kontoret får en øget dialog med byens borgere, foreninger og erhvervsliv. Kontoret giver en unik mulighed for at skabe et sted, hvor vi kan mødes med byens borgere og øvrige aktører.

Bykontoret vil holde åbent den første tirsdag i måneden klokken 17.30-18.30.

Anders Bondo glæder sig samtidig over, at med foreningens indtog på det gamle rådhus kan foreningen støtte op om Rådhusgruppens indsats for at gøre rådhuset til et samlingspunkt og kulturhus i byens midte.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE