cookie-og-privatlivspolitik
Frivillige samlet til landsindsamling i Nykøbing, og i Kirkens Korshærs Genbrug i Nørre Alslev drømmer man om et tilsvarende antal indsamlere.
Frivillige samlet til landsindsamling i Nykøbing, og i Kirkens Korshærs Genbrug i Nørre Alslev drømmer man om et tilsvarende antal indsamlere.
Foto: Pressefotograf Claus Hansen + 45 27 88 34 67

Nordfalsters avis

Frivillige indsamlere søges

Kirkens Korshær mangler indsamlere i Nørre Alslev søndag 17. november, og i forbindelse med indsamlingen sælger butikken i Nørre Alslev ud af varerne med 50 procent rabat.
13. november 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Kirkens Korshær vil være på gaden ved landsindsamling søndag 17. november, og i Nørre Alslev er der mangel på indsamlere.

- Vi har kontakt med to indsamlere, men vil gerne op på 10. Det bliver dog et stadig større problem at få indsamlere, fordi mange organisationer samler ind til forskellige formål, siger Solveig Sæderup, leder af Kirkens Korshærs Genbrug i Nørre Alslev og føjer til, at på Nordfalster er der 43 indsamlingsruter.

Landsindsamlingen støtter socialt svage, der har svært ved at få hverdagen til at fungere uden hjælp.

I forbindelse med landsindsamlingen holder genbrugsforretningen i Nørre Alslev udsalg lørdag 16 og søndag 17. november, om lørdagen klokken 10-13 og søndag 10-16 med 50 procent rabat på alle varer.

Genbrugsforretningen mangler en frivillig til at hjælpe chaufføren med at hente genbrugsvarer fra containeren ved Refa i Nykøbing.

- Containeren tømmes et par gange om ugen, og det ville være rart, hvis vi kunne få en frivillig til at hjælpe chaufføren med at sortere tingene i containeren, siger Solveig Sæderup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE