cookie-og-privatlivspolitik
Tæt ved 500 bankogæster fandt vej til Stubbekøbinghallen for at overvære Stubbekøbing Badmintonklubs bankospil.

2

Billeder

Tæt ved 500 bankogæster fandt vej til Stubbekøbinghallen for at overvære Stubbekøbing Badmintonklubs bankospil.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Fuldt hus til banko i Stubbekøbing

Tæt ved 500 bankogæster fandt vej til Stubbekøbing Badmintonklubs bankospil i Stubbekøbinghallen.
13. februar 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

I Stubbekøbing Badmintonklub har armene svært ved at komme ned efter bankospillet. Præcist 489 fandt nemlig vej til Stubbekøbinghallen for at deltage i spillet med 110 gevinster. I det kinesiske lotteri blev udloddet 58 gevinster, heraf nogle til mellem 500 og 2.700 kroner stykket.

- Det er dejligt, at deltagere fra nær og fjern kommer igen og igen til spillet, siger Pernille Jensen, Stubbekøbing Badmintonklub.

Ikke blot bankovinderne fik gevinster med hjem. Naboerne til de heldige vindere fik også sidegevinst fra Sæbefabrikken i Nykøbing, Lindholm-Bageren i Stubbekøbing, Kaffemesteren og OK. Seks deltagere fik banko på nummer 90, der i anledning af klubbens 90-års jubilæum udløste en ekstra præmie: Gamle Ole ost fra Min Købmand i Horbelev.

Sjove indslag bød eventen også på med præmier sponseret af henholdsvis Min Købmand og Sally, Stubbekøbing. I den første konkurrence skulle antallet af ostechaps i et glas gættes. En skød på 120, og en anden på 90, der matchede klubjubilæet.

- Omsætningen blev 65.000 kroner, som er mere end ved sidste års bankospil, og overskuddet ventes at beløbe sig til cirka 50.000 kroner, som går til badmintonklubbens ungdomsafdeling, siger Pernille Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce