cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra fællesspisningen onsdag i sidste uge, hvor der var fuldt hus.
Glimt fra fællesspisningen onsdag i sidste uge, hvor der var fuldt hus.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Fuldt hus til fællesspisning

Keisergården Gæstgiveri i Vålse har fået succes med fællesspisning hver onsdag, der derfor fortsætter.
08. oktober 2018 kl. 14:19 Af Henning Kørvel

Annonce

Første gang kom der 10, næste gang 19. Og onsdag 26. september havde Keisergården Gæstgiveri i Vålse fuldt hus til fællesspisning med stedgt flæst med persillesovs på menuen til 75 kroner inklusive kaffe.

- Folk kommer, fordi de gerne vil spise middagsmad sammen med andre mennesker, og jeg vil derfor fortsætte med fællesspisning om onsdagen i Bondestuen, siger Lisbeth Keis og føjer til, at ved arrangementet i sidste uge spiste gæsterne 17 kg stegt flæsk.

Sideløbende med at have indrettet Keisedrgårdården til bed and breakfast vil stedet ikke længere stå til rådighed for fester, men Lisbeth Keis modtager gerne mindre selskaber og åbner Bondestuen for mindre møder med maksimum 30 deltagere.

- Ved fællesspisningenm om onsdagen kom deltagerne de første par gange forskellige steder fra på Lolland-Falster, men ved spisningen i sidste uge var alle glæsterne fra Vålse, siger Lisbeth Keis, der modtager bookinger til fællesspisninhgen på telefon 30636330.

- Deltagelse i fællesspisningen skerr efter først til mølle-princippet, siger Lisbeth Keis, der også leverer mad ud af huset.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce