cookie-og-privatlivspolitik
Alan Jørgensen ses her med  den mellemstore pakke batterier med tre styk for 300 kroner.

2

Billeder

Alan Jørgensen ses her med den mellemstore pakke batterier med tre styk for 300 kroner.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Fyrværkeributik i andre rammer

Alan Jørgensen, Riserup gamle Apotek, har flyttet fyrværkerisalget fra apoteket til et nyindrettet lokale i haven.
17. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Ved salg af fyrværkeri løb Alan Jørgensen før mellem butikken i Riserup gamle Apotek og lageret i en container i haven. Men nu afkortes ekspeditionstiden, fordi fyrværkeributikken er flyttet til nyindrettede lokaler i garagen i haven.

- Det giver også mere plads, siger Alan Jørgensen, der sælger fyrværkeri fra 27.-31. december. Butikken har åbent fra 9.00-19.30, men når han blænder op for fyrværkerishow 28. december, holdes åbent til 21.

Tre mellemstore batterier fås for 300 kroner og tre store batterier for 1.200 kroner. Fem store raketter af de største tilladte fås for 350 kroner og et børnesortiment med blandt andet romerlys og heksehyl koster 149 kroner.

- Vi vejleder kunderne om sikkerhed ved affyring af fyrværkeri, siger Alan Jørgensen, der også har et stort udvalg i spøg og skæmt til en glad nytårsaften: Hatte, tudehorn, party popper og bordbomber.

Lokalerne, der nu er indrettet til fyrværkeributik, blev i 1997 bygget til fyrværkeri, men efter ulykken i Seest i Jylland, blev kravene til opbevaring skærpet til 45 meter fra boliger. Fyrværkeri opbevares så i en container i haven, der overholder afstandskravet.

Fyrværkeri må kun oplagres her fra 15.-31. december. Fyrværkeri, der ikke bliver solgt, opbevares i en bunker i Jyderup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE