cookie-og-privatlivspolitik
Stefan Sommer, GFK Huse er glad for at have fået til opgave at indrette besøgscentret på Masnedø.
Stefan Sommer, GFK Huse er glad for at have fået til opgave at indrette besøgscentret på Masnedø.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

GFK Huse skal lave besøgscenter

GFK Huse Aps., Sakskøbing, har fået hovedentreprisen på indretning af besøgscenter på Masnerdø.
21. maj 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

GFK Huse Aps., Sakskøbing, har vundet entreprisen på indretning af varmecentralen på det tidligere gartneri på Masnedø til besøgscenter for den nye Storstrømsbro.

Vejdirektoratet er bygherre, og projektet er udarbejdet af A.J. Consult A/S, Nykøbing, der også stod for udbuddet i licitation.

- Vi er glade for at have fået entreprisen. Projektet løber op i en million kroner og går på indretning af besøgscentret. Skillevægge skal således flyttes, lofter sænkes, og der skal lægges nye gulve og installeres nye elinstallationer, samt males, siger Stefan Sommer, ejer af GFK Huse Aps.

Firmaet gik i gang med projektet 20. maj. Det løber i otte uger, og i fiks og færdig stand skal det afleveres til bygherren 12. juli.

- Vi har en halv snes mand i gang på projektet, fordelt på murere, malere, tømrere og elektrikere, siger Stefan Sommer, der i GFK Huse har syv fastansatte medarbejdere og en lærling.

Den tidligere varmecentral leverede varme til gartneriet, der lukkede i 2016 og er taget ned for at give plads til byggepladsen til broprojektet. Mens gartneriet var i drift, varmede overskudsvarme drivhusene op, og deres samlede areal gjorde dem så interessant, at de ikke stod til skrotning, men uden glasruderne derimod har fået et nyt liv i Holland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE