cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra "Camping Royale", der opføres af den canadiske gadeteatertrup Corpus.
Glimt fra "Camping Royale", der opføres af den canadiske gadeteatertrup Corpus.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Gadeteater i skolegården

Tilskud fra Nordea-Fondens lokalpulje gør det muligt at gennemføre gadeteaterforestillinger på Eskilstrup Skole, Stubbekøbing Skole og Nysted Skole.
06. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Med 20.000 kroner i støtte fra Nordea-Fondens lokalpulje har Kulturforvaltningen i Guldborgsund Kommune i tæt samarbejde med DIG, Teaterforeningen Guldborgsund, Egnsteatret Masken og Center for børn og Læring mulighed for at gennemføre tre gadeteaterforestillinger i skolegården på henholdsvis Eskilstrup Skole, Stubbekøbing Skole og Nysted Skole.

- På de tre skoler kan vi nå en stor gruppe børn på netop de klassetrin, som de enkelte forestillinger henvender sig til, hvilket vi ser meget frem til, siger Martin Lohse, formand for KFB-udvalget i Guldborgsund Kommune.

Gadeteater i skolegården løber parallelt med Danmarks Internationale Gadeteaterfestival - DIG - der for tredje år i træk gæster Nykøbing i dagene 18.-24. august.

Forestillingerne på de tre skoler spilles 19. og 20. august, og den canadiske gadeteatertrup Corpus står bag forestillingerne "Les Moutons", "Camping Royale" og "A Flock of Flyers". Gruppen garanterer for grin, overraskelser og spænding undervejs.

Nordea-Fonden uddeler med lokalpuljen hvert år 25 millioner kroner til lokalt forankrede projekter i alle egne af Danmark.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE