cookie-og-privatlivspolitik
Årets grønlandske julemærke er tegnet af den grønlandske kunstner Paneeraq Grønvold.
Årets grønlandske julemærke er tegnet af den grønlandske kunstner Paneeraq Grønvold.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Grønlands nye julemærke

Det grønlandske julemærke, tegnet af Paneeraq Grønvold, er i handelen og fås i Region Sjælland kun hos Aage Nielsen, Nørre Alslev.
22. november 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Det grønlandske julemærke 2019 er nu i handelen. Det er kreeret af Paneeraq Grønvold, og indtægterne fra salget går til Den Grønlandske Julemærkefond.

Kunstneren bag julemærket - det 46. i rækken - er født i 1991 og vokset op i Manitsoq. Hun har haft højskoleophold i Danmark og er uddannet som både kontorassistent og kunstner på Kunstskolen i Nuuk.

Protektor for Den Grønlandske Julemærkefond er kronprins Frederik, og en af fondens ambassadører er skuespilleren Flemming Jensen.

Julemærket har kun én forhandler i Region Sjælland: Aage Nielsen, Ingefærvej 15, Nørre Alslev, telefon: 4015 4722, email: aa-h-nielsen@post7.tele.dk.

- Jeg sælger cirka 100 ark julemærker pr. år, og folk er velkommen til at dreje forbi, hvor jeg bor eller ringe og skrive til mig, siger Aage Nielsen, hvis engagement i julemærket er non-profit, og indtægten fra salget går til julemærkefondens sociale arbejde i Grønland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE