cookie-og-privatlivspolitik
Sådan vil bevægelsesparken komme til at se ud. Den blå enhed bliver sidste etape.
Sådan vil bevægelsesparken komme til at se ud. Den blå enhed bliver sidste etape.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Grønt lys til park

Luna i Nørre Alslev har fået byggetilladelse til bevægelsespark på arealet mellem Nørre Alslev Skole og idrætshallen.
08. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Luna i Nørre Alslev jubler. Guldborgsund Kommune har givet byggetilladelse til første fase af bevægelsesparken på arealet mellem Nørre Alslev Skole og idrætshallen.

- Vi er nu i gang med at udarbejde udbudsmateriale til jordentreprisen og satser på, at første etape af bevægelsesparken skal være klar til brug efter skolernes sommerferie, siger bestyrelsesformand Bo Daugaard, Luna.

Totalt set skønnes bevægelsesparklen til 2,9 millioner kroner. I fonds- og støttemidler råder Luna over 1,6 millioner kroner, men søger stadig fonde om donationer til komplettering af projektet. Den sidste del af bevægelsesparken, der går på, at legeområdet kan styres med mobiltelefon og Ipad, bliver sidste etape, der først kobles på, når midlerne til det er tilvejebragt. Legeredskaberne skal installeres af firmaet Kompan.

- Bevægelsesparken er baseret på hele byen, herunder for børn i skoletiden og efter denne, og den er i høj grad også tænkt som et trækplaster for familier, som ønsker at bosætte sig i Nørre Alslev og omegn, siger Bo Daugaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce