cookie-og-privatlivspolitik
Et kig ind i en af hallerne, mens de var under opførelse.
Et kig ind i en af hallerne, mens de var under opførelse.
Foto: Pro Montage A/S

Nordfalsters avis

Haller snart klar til brobyggeriet

Seks haller på 30.000 kvadratmeter er den største lukningsentreprise, Pro Montage A/S har udført, der verserer indtil marts.
24. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Den største af seks haller på brobyggepladsen på Masnedø markerer sig markant i landskabet med sine 15.000 kvadratmeter, svarende til tre fodboldbaner. Tilsammen er hallerne, hvor elementerne til den nye Storstrømsbro skal støbes, på 30.000 kvadratmeter.

Pro Montage A/S, Sunds, står for denne del af broprojektet, og inclusive facader og tag udgør lukningsentreprisen 58.000 kvadratmeter, 22 døre, otte porte, 165 ovenlysvinduer, facadevinduer og automatisk røgventilation. Ud af de seks haller er fire allerede lukket.

Hallerne sikrer, at produktionen af betonelementer i 44 dimensioner til den nye bro over Storstrømmen kan foregå 24-7 og ikke forsinkes på grund af ugunstigt vejrlig.

- I udviklingsfasen har Pro Montage A/S bidraget med ekspertviden i forhold til lukningsentreprisen og håndtering af projektet i forhold til kommunen og myndighederne. Det er vi meget tilfredse med. I udførelsesfasen, hvor vi er nu, har vi en god kemi, og vi arbejder for et fælles mål. Vi har begge et stort fokus på fremdrift og sikkerhed. Derudover er udførelsen planlagt professionelt, og vi er derfor glade for partnerskabet, siger Construction manager, Maurizio Romano, SBJV I/S.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE