cookie-og-privatlivspolitik
Gitte Drejer foran halvtaget ved de 11 petanquebaner, der giver læ for både regn og stærk solskin.
Gitte Drejer foran halvtaget ved de 11 petanquebaner, der giver læ for både regn og stærk solskin.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Halvtag værner mod regn og sol

Ældresagens Petanqueklub i Nørre Alslev har fået halvtag ved sine baner, der værner mod både sol og regn.
26. juli 2018 kl. 10:56 Af Henning Kørvel

Annonce

Det havde været en drøm, lige fra det sekund for fem år siden, hvor Gitte Drejer blev formand for Ældresagens Petanqueklub. Og nu er ønsket om et halvtag ved banerne ved fodboldklubben så gået i opfyldelse.

- Det var meget irriterende, at vi i regnvejr var henvist til at skulle opholde os i omklædningsrummet, siger Gitte Drejer, der er himmelhenrykt over, at det er lykkedes at få et halvtag ved petanquebanerne.

Ældresagens Petanqueklub har selv bekostet materialerne til halvtaget. De beløb sig til 13.000 kroner, og arbejdet er udført af frivillige, ledet af en tømrer/snedker, der i kraft af sine faglige kompetencer også har taget mål til materialerne og stået for indkøb af dem til en favorabel pris.

- Halvtaget har allerede været i brug. Selv om det var ønsket, at spillerne kunne søge i tørvejr ved regn, så har det i den varme sommer, som vi oplever nu, også vist sig at være nyttigt, fordi det giver skygge. Vi er derfor meget glade for halvtaget, for det giver også et dejligt socialt samvær, fordi vi kan sidde under det og snakke og drikke kaffe, siger Gitte Drejer.

Ældresagens Petanqueklub har i øjeblikket 37 medlemmer. Ifølge Gitte Drejer kommer samtlige dog ikke til petanquespil tirsdag og torsdag klokken 9.15 til cirka 12.00, men nye spillereer velkomne, og kugler kan lånes på stedet.

Hvert medlem betaler 100 kroner for at spille petanque i sommersæsonen fra 1. april til 1. november. Om vinteren fortsættes petanquespillet hos Nordfalsters Petanqueklub i Drivhuset i Lillebrænde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce