cookie-og-privatlivspolitik
Viggo Piil Petersen foran sin forretning, da han sidste år rundede 80 år. Han er stadig i fuldt vigør som ejendomsmægler.
Viggo Piil Petersen foran sin forretning, da han sidste år rundede 80 år. Han er stadig i fuldt vigør som ejendomsmægler.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Han kører med et fast salær

Ejendomsmægler Viggo Piil Petersen, Nørre Alslev Ejendomshandel, sælger alle typer ejendomme til varierende priser for det samme salær på 20.000 kroner plus moms.
05. december 2018 kl. 12:52 Af Henning Kørvel

Annonce

Når folk køber en ejendom hos Nørre Alslev Ejendomshandel, der ejes af ejndomsmægler Viggo Piil Petersen, så skal de kun betale et salær på 20.000 kroner plus moms. Altså totalt 25.000 kroner.

- Jeg synes, at det går godt på den måde, og salæret er det samme, uanset prisen på en ejendom, siger Viggo Piil Petersen, der før var en del af Realmæglerne, før han trak sig ud for at blive uafhængig.

- Jeg har solgt mange ejendomme i den sidste tid. I uge 47 solgte jeg således fire huse på Nordfalster, siger Viggo Piil Petersen, der desuden handler med landejendomme og i skrivende stund havde en landejendom på cirka 50 hektar til salg på Nordfalster.

Med 48 år i branchen er Viggo Piil Petersen, der sidste år rundede 80 år, den ældste ejendomsmægler på Nordfalster.

- Jeg fortsætter i branchen, så længe folk vil have mig. Min kone hjælper til, men før finanskrisen havde vi fire ansatte på kontoret. Nu klarer vi det hele selv, men det var ikke spor morsomt at skulle fyre folk, som jeg ellers havde været glad for at have i min forretning, siger Viggo Piil Petersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce