cookie-og-privatlivspolitik
Flemming Nøhr præsenterer her den T-shirt, han skal have på til 100 kilometer-udfordringen 6.-7. september.
Flemming Nøhr præsenterer her den T-shirt, han skal have på til 100 kilometer-udfordringen 6.-7. september.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Han udfordrer vennerne på tid

Flemming Nøhr vil 6.-7. september slå gamle venner ved at gå 100 kilometer i Horbelev på 22 timer.
03. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Fredag 6. september klokken 17 vil Rasmus Nøhr sende sin far, Flemming, ud på den første af 25 runder á fire kilometer i Horbelev.

- Målet er at gennemføre de i alt 100 kilometer på 22 timer. Jeg har trænet siden januar og vil gerne slå gamle venner, der i spejderregi gik 100 kilometer på 23 timer, siger Flemming Nøhr, 57 år.

Han skulle have gennemført udfordringen 6.-7. juni, men blev skadet i fodbold, og den er derfor rykket til 6.-7. september med ordet "skadet" på den T-shirt, han har på under marchen. På nogle runder får han selskab af venner og familie.

Han har testet ruten og kan gå de fire kilometer på 45 minutter. Han ved derfor, at de 100 kilometer kan gås på under 23 timer.

Sponsorer, blandt andet ColourPlus, Min Købmand, Horbelev og MH Staalgaard, donerer fem kroner pr. kilometer til Horbelev Ungdom.

- Jeg forventer at komme i mål ved klubhuset i Horbelev om lørdagen ved 14-tiden, hvor der spilles fodbold, og der serveres grillmad og fadøl til rimelige priser, siger Flemming Nøhr, der har fået fremstillet en vinderkasket, men den tager han først på, når vennerne er slået.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE