cookie-og-privatlivspolitik
Maibritt Mathiasen: - Godt, vi er blevet testforening.
Maibritt Mathiasen: - Godt, vi er blevet testforening.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Har oplevet succes som testforening

Guldborg IF har været testforening for Motivu, der forsøger at hjælpe lokale idrætsforeninger med at få flere medlemmer.
25. maj 2019 kl. 12:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I november 2018 vandt Motivu DGI Impact, som er DGIs innovationskonkurrence. Dette gav et støttebeløb på 300.000 kr. som til at rekruttere medlemmer til idrætsforeninger.

- Jeg er stifter af Motivu, og jeg har været medlem af en idrætsforening (primært badminton) i mange år og har haft enorm glæde af det fællesskab, det har givet mig', lyder det fra Morten Boiden Nørsten, og han fortsætter:

- Kort fortalt, så rekrutterer vi borgere til at komme til en gratis prøvetræning til en af klubbens eksisterende træninger, hvor foreningen ønsker flere medlemmer. Der er to simple steps: Klubben opretter deres træninger i vores system, og herefter markedsfører vi træninger til de respektive målgrupper, forklarer Morten Boiden Nørsten.

Det hele er gratis for idrætsforeningerne (inklusiv betalt annoncering af træningerne), da det er støttet af midler fra DGI. Det er dog hensigten at DGI ikke skal finansiere driften på sigt.

Guldborg IF skrev sig op til at være testforening, hvilket skabte følgende resultater:

- Vi er ikke til at skyde igennem. Vi har haft det svært efter skolelukningen, men med jeres hjælp havde vi 25 til træning 1. gang mod normalt 12-15 stykker. Det er ikke alle der har skrevet sig på igennem Motivu, men de har set reklamen og kommer bare. I dag til 2. træning kom der igen nye, selv om mange havde ferie. Det har givet os en helt ny energi tilbage - yes we can do it. Som vores motto har været lige siden skolelukningen.Vi kan se på holdet 2-4 år, at deltagerne blandt andet kommer fra Nordfalster området, idet vores naboklub ikke har dette tilbud. Hvor var det godt vi blev forsøgsforening, skriver Maibritt Mathiasen, Guldborgs IF.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE