cookie-og-privatlivspolitik
LUNA står bag en bevægelsespark i Nørre Alslev, og på standen vil besøgende både kunne høre om den og blive medlem af foreningen LUNA.
LUNA står bag en bevægelsespark i Nørre Alslev, og på standen vil besøgende både kunne høre om den og blive medlem af foreningen LUNA.
Foto: LUNA

Nordfalsters avis

Her er programmet for byfesten

Her kan du læse programmet for byfesten i Nørre Alslev fredag 21. juni, der byder på musik, aktiviteter og boder og informationsstande.
19. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Her er det endelige program for byfesten i Nørre Alslev fredag 21. juni klokken 14-21. Udover underholdning bydes der på boder og informative stande og hoppeborg for børn fra klokken 14.

Klokken 15 underholder Walther. Afbrudt af seniordans indtager han scenen igen 16.30, og klokken 18 tager Rock 2 Night over. Klokken 19.30 udtrækkes vindere af en konkurrence. Rock 2 Night går på scenen igen klokken 20 og underholder indtil 21.00.

De medvirkende udstillere er følgende: Falstar Mjød, Smykke-Huset, BetaMyFoto, Urtelev, Tekstil Cafeen, Storstrøms Quilterne, Sannes Patchwork og Hobby, LUNA - Liv og udvikling i Nørre Alslev, Stafet for livet, Kræftens Bekæmpelse, Ibsens Mose, Traktormuseet, Lokalhistorisk Arkiv, Rotaty, Lions Club, Aktiviteten og De Frivillige, spejderne og Nanet og Stofa. Sidstnævnte vil være til stede med henblik på information fra klokken 14-17.30.

Fra klokken 14-21 bliver der solgt øl, vand og vin. Lions Club Helenerne, Nørre Alslev, vil sælge kaffe og pandekager, og SuperBrugsen sælger pølser og andre grillretter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE