cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra træningen i Nørre Alslev Gymnastikforening.
Glimt fra træningen i Nørre Alslev Gymnastikforening.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Her kan du gratis komme i form

Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG - starter træningen efter jule- og nytårsferien i uge 1 og 2, og instruktørerne står klar til at få børn og voksne i form.
02. januar 2019 kl. 18:21 Af Henning Kørvel

Annonce

Nørre Alslev Gymnastikforening - NAB - starter 2. januar igen efter jule- og nytårsferien, og instruktørerne står klar til at sørge for, at både børn og voksne kommer i form.

Foreningen har 15 ugentlige holdtræninger for voksne, og der er gratis træning i uge 1 og 2. Der tilbydes Hatha yoga, Yin yoga, Jumping Fitness, Crossdance, DanceFitness, CrossGym, Aqua-fitness og "Bevæg dig glad". Der er således noget for enhver smag, og der garanteres for sved på panden og smil på læben.


Varmtvandstræning

Der starter også nyt hold op i varmtvandstræning i uge 1. Holdet træner hver torsdag fra klokken 20-21 i Nordfalster Svømmecenter. Prisen er 475 kroner for træning til og med april 2019. Tilmelding skal rettes til instruktør Inge Boding, telefon 2896 5402.

Nye børnegymnaster i alle aldre er velkomne på alle foreningens børnehold, der starter i uge 2, og interesserede forældre henvises til at logge ind på foreningens hjemmeside www.na-gym.dk, for at studere holdoversigten, eller man kan følge foreningens aktiviteter på Facebook.

Også på voksenholdene Afspænding og Mandeholdet (floorball) er nye deltagere velkomne. Ved opstart i januar betales halv pris af kontingentet.

Året skydes også i gang med endnu et af de populære "Hop i hallen"-arrangementer søndag 13. januar klokken 9-11. Her kan alle børn (0-6 år) og deres forældre/voksne få et par timers aktiv familietid med fri leg og udfordringer på foreningens mange redskaber.

Arrangementet er gratis for alle og gentages i februar og marts. NAG har modtaget knapt 12.000 kroner i støtte fra Carlsberg Sportsfond til en motorikpakke med små-rekvisitter, der har gjort "Hop i hallen"-arrangementerne endnu sjovere for aldersgruppen.


Gratis smagsprøve

Derudover bydes på åbent hus i foreningen søndag 27. januar klokken 10-12, når NAG deltager i den landsdækkende "DGI Fitness Tryday", hvor man kan komme og få en gratis smagsprøve på alle foreningens fitness-aktiviteter. Der vil være legeplads med opsyn til børnene, så forældre også kan få rørt sig.

Foreningen håber, at rigtig mange vil benytte sig af de mange gratis tilbud i årets første måned.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce