cookie-og-privatlivspolitik
Op mod 40 danseglade kvinder motionerer i dance fitness.
Op mod 40 danseglade kvinder motionerer i dance fitness.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Her kan du træne gratis

I forbindelse med start på den nye sæson tilbyder Nørre Alslev Gymnastikforening gratis holdtræning i uge 34 og 35 på unge/voksenhold.
23. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG - indleder en ny sæson og tilbyder gratis holdtræning i uge 34 og 35 på 10 ugentlige unge/voksenhold.

Sæsonen indledes af foreningens CrossGym med funktionel træning for mænd og kvinder på alle niveauer alle tirsdage klokken 19.15, torsdage 18 og lørdage klokken 9.00.

Som noget nyt er Yin Yoga med i gratis-ugerne med stille, meditativ yoga på biblioteket onsdage klokken 17.15.


For danseglade kvinder

Dance Fitness danser løs fra mandag klokken 20-21, hvor op mod 40 danseglade kvinder plejer at dukke op til en times dans krydret med fitnesselementer til ørehængende musikhits. I samme genre er Crossdanceholdene, som træner hver tirsdag klokken 19 og lørdag klokken 10. Crossdance er et fitnessbaseret koncept baseret på moduler med dans, bodytræning, cardio og balance.

Jumping Fitness er også med fra uge 34 med korte koreografier på de små trampoliner onsdage klokken 18.15, fredage 16.15 og søndage klokken 9.00.

Der er ingen tilmelding. Folk skal blot møde op og prøve de discipliner, de har lyst til.

Foreningens andre hold for børn og voksne starter i uge 37. Læs: www.na-gym.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE