cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Privat

Nordfalsters avis

Hot musical på bedding

25 aktører i Nørre Alslev Amatørscene øver på en musical fra de vilde 1980-ere med premiere 7. juni.
29. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

En musical med mange af de største danske melodi grand prix-sange nogen sinde samlet under titlen "Vi maler byen rød", bliver årets hit i Nørre Alslev Amatørscene, og 25 aktører er gået i gang med øveprocessen.

Musicalkomedien udspiller sig i de vilde 1980-ere, hvor håret var højt, skulderpuderne enorme, men under overfladen er den naturligvis helt gal.

Der bliver masser af grin, fest og drama i den humoristiske, romantiske og rørende forestilling. Amatørscenen føler sig da også helt overbevist om, at folk bliver glade i låget af at synge med på alle de gode grand prix-sange.

Aktørerne bliver akkompagneret af Arne Mølholm, som kendes fra Sommer i Tyrol og amatørscenens børnejuleteater.

Forestillingen får premiere 7. juni klokken 19 og spilles efterfølgende 8. juni, 16. juni, 21. og 22. juni. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

På sin nyligt afviklede generalforsamling fik Nørre Alslev Amatørscene to nye bestyrelsesmedlemmer og en ny bestyrelsessuppleant. Bestyrelsen ser nu sådan ud: Uni Guzek, formand, Kia Lynd, kasserer, Sanne Gottlieb, næstformand, Betina Boris Petersen, sekretær, Dorthe Linnebjerg, bestyrelsesmedlem og Anni Andersen, bestyrelsessuppleant.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce