cookie-og-privatlivspolitik
Nanna Hansen, der her ses i sin blomsterforretning, binder Valentins-buketten, som læserne kan vinde.
Nanna Hansen, der her ses i sin blomsterforretning, binder Valentins-buketten, som læserne kan vinde.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Hun binder Valentinsbuketten

Nanna Hansen, Nyby, sætter en Valentinsbuket på højkant i avisens konkurrence.
12. februar 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Nanna Hansen, Nannas Blomster, Nybyvej 36, Nyby, binder blomsterbuketter til hendes og Nordfalsters Avis konkurrence, hvor en buket blomster til 300 kroner er på højkant.

- Jeg binder alle slags buketter til enhver lejlighed og laver kranse til bisættelser, siger Nanna Hansen, der åbnede sin butik sidste år.

- Buketter koster fra 100 kroner og op, og jeg bringer bårebuketter ud gratis på Falster og Østlolland,, siger Nanna Hansen, der er tilsluttet Euroflorist.

Fordi blomster og chokolade hører sammen, sælger hun nu Ørslev Chokolade i sin butik, og på bedding er kurser i blomsterbinding og en inspirationsaften i Charlotte Krøiers Spisestuer i Idestrup.

I Valentinskonkurrencen kan du vinde en buket blomster til 300 kroner, hvis du svarer rigtigt på, om Valentins Dag falder på den 10., 14. eller 18. februar. Send løsningen til: konkurrencer@nordfalstersavis.dk senest torsdag 14. februar klokken 10 med adresse og telefonnummer. Vinderen vil få telefonisk besked om at have vundet buketten, som skal hentes hos Nannas Blomster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce