cookie-og-privatlivspolitik
Pia Kressner er klar til at køre ud for at ordne fødder.
Pia Kressner er klar til at køre ud for at ordne fødder.
Foto: Ingrid Riis

Nordfalsters avis

Hun er mobil fodterapeut

Pia Kressner i Nykøbing kører ud til folk for at ordne deres fødder.
27. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Selv om vi bruger dem hele tiden, bliver fødderne ofte forsømt, hvilket giver opgaver til Pia Kressner, der er forholdsvis nystartet mobil fodterapeut på Lolland-Falster og Sydsjælland.

- Jeg blev færdig med min uddannelse som fodterapeut i august, siger Pia Kressner, og uddannelsen tager halvandet år.

- Jeg tager mig af alt, hvad der har med fødder at gøre, og opgaven kan være at fjerne hård hud og klippe negle, fordi nogle mennesker ikke selv kan nå ned til dem eller ikke klipper neglene korrekt, og skarpe kanter således beskadiger andre tæer. Jeg kan også lave indlæg til fodtøj og sætte bøjler udover bøjede negle, så de retter sig ud, siger Pia Kressner.

Hun tager 400 kroner for en fodbehandling og 75 kroner i køretillæg. En behandling tager typisk omkring en time, men nogle gange længere tid, fordi der også skal føres journal.

- Der er et stort behov for fodterapi, men der er også mange om buddet på Lolland-Falster, mener Pia Kressner, der kun udfører fodbehandlinger mobilt. Etablering af en fodklinik er for dyr på grund af krav til handicapvenligt toilet og indgangsparti.

Annonce

- Patienterne er i alle aldre, og jeg kører efter behov også ud til fodbehandling om aftenen og i weekender, siger Pia Kressner, der kan kontaktes på telefon: 4283 8140.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE