cookie-og-privatlivspolitik
Dyrepasser Niklas har et godt tag på alligatoren, Missi, som han formidler til publikum i Krokodille Zoo.
Dyrepasser Niklas har et godt tag på alligatoren, Missi, som han formidler til publikum i Krokodille Zoo.
Foto: Krokodille Zoo

Nordfalsters avis

I badet med Miss Missi

Dyrepasser Niklas i Krokodille Zoo i Ovstrup ved Eskilstrup bader sammen med alligatoren, Missi, som han har kendt, fra hun kom ud af ægget.
25. juli 2018 kl. 10:55 Af Henning Kørvel

Annonce

Der er utvivlsomt tilskuere blandt publikum, der betakker sig for at bade sammen med alligatoren, Missi. Dens tænder er frygtindgydende, men det afkrækker ikke Niklas, der er dyrepasser i Krokodille Zoo i Ovstrup ved Eskilstrup.

Niklas har nemlig kendt Missi lige siden, hun kom ud af ægget i 2010 og har opbygget et særligt tillidsforhold til den amerikanske alligator. Gennem årene har han lavet formidling for besøgende i Krokodille Zoo, men har fra starten haft det princip i forhold til Miss Missdi, at han ikke ville fodre alligatoren, fordi den ikke skal forbinde ham med nogen former for mad, men kun håndtering.

I den tid, Niklas har kendt Missi, er hun vokset fra cirka 20 centimeter til nu 2.20 meter. I starten kunne dyrepasseren stå med hende i sin hånd. Han har nu udvidet formidlingen til, at han kan opholde sig i vandet i det nye udendørs alligatoranlæg - årets sommernyhed - sammen med Missi, og han kan derved demonstrere en masse seje facts for publikum om alligatorer og deres nære slægtninge, krokodiller.

Her er således en enestående chance for publikum for at få et indblik i de store krybdyrs liv. Det nye udendørs anlæg er så sindigt indrettet, at publikum står på en repos, der går hele vejen rundt om det nye, flotte anlæg, der er udstyret med solfangere til opvarmning af vandet i bassinet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce