cookie-og-privatlivspolitik
Selv om vejret ikke var helt så solrigt som i 2018, så var der run på veteranfærgen "Ida", der igen i år tilbringer vinteren på Gilleleje Skibsværft.
Selv om vejret ikke var helt så solrigt som i 2018, så var der run på veteranfærgen "Ida", der igen i år tilbringer vinteren på Gilleleje Skibsværft.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

"Ida" fik en god sæson

På trods af broget sommervejr, så fik veteranfærgen "Ida" en flot sæson, og nu er færgen på værft i Gilleleje.
12. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Selv om sommervejret var noget at skrive hjem om, så fik færgen "Ida" alligevel en god sæson.

Folk er vilde med veteranfærgen, og passagertallet ligger omtrent på niveau med 2018, der var en fantastisk sæson. Forskellen i forhold til 2018 består dog i, at antallet af overførte autocampere er steget stærkt i 2019, og det samme gælder for cykelturister.

På et andet sæt har 2019 også været anderledes for "Ida", der i sommer fik titlen "Historisk Monument", og man fik henvendelse fra Redbull og VisitDenmark, som ønskede at bruge "Ida" til en reklamefilm til markedsføring af Danmark.

- Vi har ikke et sekund været i tvivl om, at vi skulle have "Ida" og vores område med i netop den film med den skotske vildkat, BMX'eren Kriss Kyle, siger Michael Larsen, formand for udvalget for plan og teknik i Vordingborg Kommune.

Rederiet i Vordingborg Kommune, der sammen med Guldborgsund Kommune drifter "Ida", lavede i 2018 et udbudsmateriale på en treårig rammeaftale, og "Ida" vil tilbringe de næste par måneder på Gilleleje Skibsværft for at få lavet stråkøl, kalfatring og nye gelændere. "Ida" er tilbage i Grønsund i februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce