cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra høstfesten i Stubbekøbing i 2018.
Glimt fra høstfesten i Stubbekøbing i 2018.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Ingen høstfest i Stubbekøbing i år

Foreningen Liv i Stubbekøbing, der fik stafetten til høstfest af Anne-Marie Wesselhoff, har kastet håndklædet i ringen.
02. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Der kommer ingen høstfest i Stubbekøbing i august i år. Foreningen Liv i Stubbekøbing, der fik stafetten af initiativtager, Anne-Marie Wesselhoff, som stod for festen i 2017 og 2018, har valgt at kaste håndklædet i ringen.

- Vi kan ikke lave indtægter på høstfesten, fordi der ikke tages entre. Budgettet til musik er på 80.000-100.000 kroner. Hvis vi brugte pengene på budgettet i år, så ville der ikke være penge til musik i 2020, og fordi vi derfor ikke kan følge op på initiativet, vælger vi at droppe høstfesten og holder os i stedet for til Festival For Forrykte, der blev en succes, siger Birgit Belling, Liv i Stubbekøbing.

Musikken til høstfesten i 2017 og 2018 blev finansieret via områdefornyelsen.

- Vi har ikke lyst til at stå for høstfesten, når vi ikke kan følge op på den til næste år, siger Birgit Belling. Liv i Stubbekøbing har heller aldrig sagt ja tak til at stå for eventen.

Efter Anne-Marie Wesselhoffs mening er der penge nok på budgettet til musik i år, hvis Liv i Stubbekøbing havde valgt at tage tråden op.

- Liv i Stubbekøbing kunne få indtægter ved salg af øl og pølser og kræmmerboder. Desuden havde foreningen mulighed for at søge fonde om tilskud, siger Anne-Marie Wesselhoff.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE