cookie-og-privatlivspolitik
Thomjas Agergaard til Nordfalsters Koncerthus 7. juni.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Jazz i flere retninger i Nordfalsters Koncerthus

Med sit band, Ok Nok Kongo, giver jazzsaxofonisten Thomas Agergaard koncert i Nordfalsters Koncerthus i Nørre Alslev 7. juni.
03. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Op gennem 1990-erne var han toneangivende. Fredag 7. juni klokken 19.30 giver jazzsaxofonisten Thomas Agergaard igen koncert i Nordfalsters Koncetrhus i Nørre Alslev.

OK Nok Kongo spiller med fem fabulerende musikere fra toppen af det danske jazzsegment og blev i 2017 under den københavnske jazzfestival omtalt i Politiken som The Missing Link mellem 1990-ernes konservative jazzscene og 0-ernes stærke bevægelse af uafhængige musikere.

Thomas Agergaard er både musiker, kunstmaler og komponist med en række cd-udgivelser bag sig. Senest i 2017 udgav han cd-en Black Swan med egne kompositioner med og til Kathrine Windfeld Big Band.

Musikken ved koncerten hentes både i standardrepertoiret og en lang række retninger i jazzen fremført legende og virtuost med blues, groove, frække temaer og farverige stemninger fra jazz gennem tiderne.

Med sig i bandet har Thomas Agergaard percussionisten Martin Maretti Andersen på trommer, og på guitar spiller Mikkel Ploug. På klarinet og saxofon medvirker Anders Banke, og på bas Nils Davidsen, som er en af de travleste bassister i Danmark, og som spiller med notabiliteter herhjemme og på den internationale jazzscene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE