cookie-og-privatlivspolitik
Flemming Johnsen blev i 2014 udnævnt til Årets ildsjæl og ses her sammen med udvalgsformand Martin Lohse.
Flemming Johnsen blev i 2014 udnævnt til Årets ildsjæl og ses her sammen med udvalgsformand Martin Lohse.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Johnsen er en ildsjæl i renkultur

Flemming Johnsen, Nørre Alslev, runder 80 år 25. marts.
15. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Han har været drivkraft i utallige projekter i Nørre Alslev-området.

I 2014 blev Flemming Johnsen, der runder 80 år 25. marts, Årets Ildsjæl i Guldborgsund Kommune.

Han har haft fingrene i så mange projekter, at det er svært at yde alle retfærdighed. Men forbigås kan det ikke, at han og hans nu afdøde kone, Elin, var fødselshjælpere til Gundslevholm Idrætsefterskole for 35 år siden.

Flemming Johnsen er fra Himmerland og traf Elin på højskole i Jylland. Efter tiden i Den Kgl. Livgarde, hvor han blev premierløjtnant af reserven, læste han og Elin til lærere på Vordingborg Seminarium og flyttede som nybagte lærere til Nørre Alslev. Frem til pensioneringen jobbede han på Nørre Alslev Skole og var også skolebibliotikar.

Han og Elin var engageret i foreningslivet. Han spillede også fodbold i Nørre Alslev Boldklub, sidst på Old Boys-holdet, men spiller stadig badminton. Han sidder i bestyrelsen for Luna, som netop har fået grønt lys til en bevægelsespark nær skolen.

Han har altid været meget nysgerrig på livet, og lysten til at rejse har resulteret i, at han er primus motor for en rejsesklub, der rejser udenlands hvert andet år.

Reception mandag 25. marts klokken 14.30-17.30 i Multihallen i Nørre Alslev. Tilmelding på telefon: 2625 4288.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce