cookie-og-privatlivspolitik
Brændende Kærlighed med Line Svendsen som aktør har tidligere besøgt Orenæs Saloner og kan nu opleves igen 7. februar.
Brændende Kærlighed med Line Svendsen som aktør har tidligere besøgt Orenæs Saloner og kan nu opleves igen 7. februar.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Julekoncert aflyst

Nordfalsters Koncerthus I Nørre Alslev aflyste både julekoncert og julemiddag, fordi de rigtige aftaler ikke kom i hus.
05. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Julekoncerten og julemiddagen 2. juledag i Nordfalsters Koncerthus i Nørre Alslev blev aflyst.

- Vi kunne ikke få de rigtige aftaler i hus og måtte derfor springe over. Det beklager vi meget, fordi det er et af årets højdepunkter, også for os, og vi har altid glædet os over at have en hyggelig aften med jer, skriver Birgitte Getting, Nordfalsters Koncerthus og håber at se publikum til de arrangementer, der allerede er planlagt i 2020.

Der lægges 7. februar ud med Line Svendsen, kendt for Teatret Brændende Kærlighed. Hun vil underholde med et satirisk one-woman drama om provins kontra storby.

23. februar gæstes koncerthuset af Henrik Engelbrecht, tidligere musikchef i Tivoli. Han er guide på en levende tur tilbage til Danmarks og Europas operaverden af i går ved hjælp af H.C. Andersens dagbøger, rejsebreve og operatekster. Opera står på programmet 7. marts. Angelica Asp optræder solo, og 21. marts overtages scenen af Ensemble Prisme.

Jazzpianist og billedkunstner Carsten Dahl lægger vejen forbi 16. april med dialogkoncert, og 28. april vil Lotte Heise spille arier fra operaer for alle stemmetyper.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE