cookie-og-privatlivspolitik
Marianne Rydendahl ses her i sin butik, der fra 23. november vil komme til at stå i julens tegn.
Marianne Rydendahl ses her i sin butik, der fra 23. november vil komme til at stå i julens tegn.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Juleri i blomsterbutik

Rydendahl Blomster i Vestergade i Stubbekøbing byder på julearrangement inde og ude 23. november.




20. november 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Marianne Rydendahl, der driver Rydendahl Blomster i Vestergade 14C i Stubbekøbing, byder på julearrangement i både forretningen og ude på gaden foran forretningen lørdag 23. november klokken 9.30-14.30.

Begge steder vil Marianne Rydendahl, der åbnede sin blomsterforretning i Vestergade i 2018, sælge juledekorationer og adventskranse, og fordi hun ønsker at skabe den stemning, der hører julen til, så vil besøgende desuden blive budt på ristede pølser, æbleskiver og varm kakao. Der vil også være slik til børn.


Rimelige priser

- Der vil desuden blive lidt underholdning med en hyggeguitarist og lidt sang, siger Marianne Rydendahl, der - fordi en stor del af arrangementet foregår udendørs - håber på godt vejr.

- Adventskranse og juledekorationer vil blive solgt til rimelige priser, så alle kan være med, siger Marianne Rydendahl, som mener, at 23. november er et godt tidspunkt til arrangementet, fordi det afvikles blot en uge før første søndag i advent.

- Jeg glæder mig til julemåneden, der er smadderhyggelig, siger Marianne Rydendahl, der nyder hver dag i sin blomsterbutik, som med stor lokal opbakning fra folk i Stubbekøbing går godt.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE