cookie-og-privatlivspolitik
Puch Maxi VZ50 kendes fra Olsen Banden-filmene, hvor Bennys søn, Børge, kører på den.
Puch Maxi VZ50 kendes fra Olsen Banden-filmene, hvor Bennys søn, Børge, kører på den.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Kært gensyn med Puchknallert

Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing byder på foredrag 4. april på Tyreholmen om Puch.
21. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Den er med i Huset på Christianshavn og Olsen Banden-filmene.

Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing sætter Puch-knallertern på agendaen i et foredrag på Tyreholmen i Stubbekøbing 4. april klokken 19, hvor Torben Andersen - søn af den tidligere Puchimportør - fokuserer på den østrigske knallert.

- Vi venter en hel del mennesker, fordi Puch er kendt af mange, siger Torben Adelholm, leder af Danmarks Motorcykel Museum.

Motorcykelmuseet er i gang med forberedelserne til sæsonåbningen skærtorsdag 18. april, der overværes af motorcykelentusiaster, som kører fra Cementen i Nykøbing klokken 10 og ankommer til museet cirka 11. Før sæsonåbningen er museets gulv malet gråt, der forbedrer udstillingsmiljøet.

- Lige nu er vi på jagt efter nogle giner til motorcykeltøj, siger Torben Adelskov, der ser frem til både sæsonstarten og foredraget 4. april om Puchknallert.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE