cookie-og-privatlivspolitik
Hyggelige rammer byder sig til i Kejsergården, der blandt andet fortsætter med fællesspisning hveranden onsdag.
Hyggelige rammer byder sig til i Kejsergården, der blandt andet fortsætter med fællesspisning hveranden onsdag.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Keisergården satser mere lokalt

Fællesspisning hver anden onsdag i lige uger i Keisergården i Vålse fortsætter sideløbende med gæstgiveri og levering af mad ud af huset.
13. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Efter at have åbnet gæstgiveriet sidste år startede Lisbeth Keis, Keisergården i Vålse, med fællesspisning hver anden onsdag i lige uger af en menu, som hun selv vælger og sælger til en rimelig pris. Og det er blevet populært og fortsætter.

- Der var fuldt hus til gammeldags oksesteg onsdag 4. september, siger Lisbeth Keis, og fordi gæsterne skal betjene sig selv, kan menu-prisen holdes på 89 kroner inklusive kaffe og småkager. Onsdag 2. oktober er stegt flæsk på menuen, og i efterårsferien bydes på luksus fællesspisning til 139 kroner pr. kuvert.

- I det år, der er gået, kan jeg se, at der kommer der flere og flere gæster, men Bondestuen der er en stor spisestue, kan kun rumme 40 gæster. Til mindesammenkomster efter bisættelser kan vi dog tage 60 gæster, siger Lisbeth Keis, der i år også havde påskefrokost på menuen, og igen i år vil der i julemåneden blive budt på fælles julefrokost.

Gæstgiveriet benyttes i stigende grad også som hotel af folk, der har været til fest og overnatter i et af gæstgiveriets tre værelser.

Ved siden af disse aktiviteter leverer Lisbet Keis mad ud af huset og betegner således Keisergården som et multihus, som har den fordel, at hun selv kan passe og drive stedet med lidt hjælp udefra.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE