cookie-og-privatlivspolitik
Kildedag

3

Billeder

Kildedag
Foto: Privatfotos

Nordfalsters avis

Kildedag 2018 gennemført trods storm og regn

Selvom stormen Johanne gjorde sit - hun kom, så og sejrede, teltet blev ødelagt - men hun kunne ikke ødelægge Kildedagen 2018.
27. august 2018 kl. 10:52 Af Lars Hovgaard

Annonce

Den blev gennemført takket være nogle dejlige naboer til Kippinge Kirke, som lånte deltagerne deres garage. Det var alle glade for. Der var cirka 20 deltagere til turen gennem Vigen - og det holdt tørvejr undervejs.

Gudstjenesten forløb også i næsten tørvejr. 110 personer var mødt op, der var barnedåb, og solen begyndte at skinne, da barnet havde fået sit navn. 

Efter gudstjenesten gik omkring 70 personer over til naboen, hvor alle tilbragte nogle hyggelige timer med masser af snak og grin.

Nordvestfalsters menighedsråd håber på lige så stor deltagelse til næste år, da det er en form for jubilæum, nemlig 15 år. Tak er kun et fattigt ord, men det gør vi alligevel, til alle de frivillige der har hjulpet til, uden dem kunne det ikke lade sig gøre, lyder det fra menighedsrådet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce