cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra børns træning med forældre.
Glimt fra børns træning med forældre.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Kom gratis i form i NAG

2. januar starter Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG - aktiviterne efter juleferien, og instruktører er klar til at sørge for, at børn og voksne kommer i form.
27. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Den 2. januar genoptager Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG - aktiviteterne efter juleferien, og instruktørerne vil sørge for, at børn og voksne kommer i fit efter jul og nytår.

Foreningen har 15 ugentlige holdtræninger for voksne, og der er gratis træning på dem alle i uge 1-3 i hatha yoga, jumping fitness, floorball (mandeholdet), funfit for kvinder, morgengymnastik, crossdance, dancefitness, crossgym, aqua-fitness og bevæg-dig-glad. Der er således noget for enhver smag, og foreningen garanterer for sved på panden.

Endnu engang skydes året i gang med Hop-i-hallen søndag 5. januar klokken 9-11. Her kan alle børn fra 0-6 år og deres forældre/voksne få et par timers aktiv familietid med fri leg og udfordringer på de mange redskaber. Arrangementet er gratis og bliver gentaget i februar og marts.

Herudover holder foreningen åbent hus søndag 12. januar klokken 10-12, når NAG deltager i den landsdækkende DGI fitness tryday, hvor folk er velkomne til at få en gratis smagsprøve på alle foreningens fitnessaktiviteter, og håbet er, at rigtig mange vil benytte sig af de mange gratis tilbud i årets første måned.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE