cookie-og-privatlivspolitik
Første etape af bevægelsesparken i Nørre Alslev blev indviet sidste år, men står det til LUNA, skal det ikke stoppe der. Foreningen efterlyser ideer til andre tiltag på borgermødet 6. februar.
Første etape af bevægelsesparken i Nørre Alslev blev indviet sidste år, men står det til LUNA, skal det ikke stoppe der. Foreningen efterlyser ideer til andre tiltag på borgermødet 6. februar.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Kom med ideer til områdeudvikling

Foreningen Luna inviterer til borgermøde i Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter i Nørre Alslev 6. februar.
06. februar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

At skabe en levende by kræver handling.

Det mener bestyrelsen i foreningen Luna, som tager initiativ til et borgermøde i Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter torsdag 6. februar klokken 19.

- Vi kunne godt tænke os at få flere borgere med, så vi løfter i flok, og måske skal der dannes nogle udvalg, som skal arbejde videre med ideer til udvikling, siger Bo Daugaard, formand for foreningen Luna, der står bag bevægelsesparken i Nørre Alslev, som færdiggøres i løbet af året.

Borgermødet vil forme sig som en workshop, hvor borgere kan komne med input til forskellige tiltag til udvikling af området.

- Vi tror på, at jo flere der deltager i udviklingen af området, desto større er chancerne for, at ideerne realiseres, siger Bo Daugaard, der selv synes, at det vil være et godt tiltag, at der i Nørre Alslev etableres en skaterpark, fordi redskaber af enhver art med hjul er in.

Annonce

- Vi har af Guldborgsund Kommune fået tilladelse til at bruge en del af det gamle stadion i Nørre Alslev til en skaterpark, men hvad indretningen koster, har vi endnu ikke undersøgt, siger Bo Daugaard, der ikke tør give et bud på tilslutningen til borgermødet, men håber på god opbakning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE