cookie-og-privatlivspolitik
Helen Bonde foran Stubbekøbing Rådhus, der inde har gennemgået en omfattende renovering og præsenteres for offentligheden lørdag 17. november.
Helen Bonde foran Stubbekøbing Rådhus, der inde har gennemgået en omfattende renovering og præsenteres for offentligheden lørdag 17. november.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Kom og se det renoverede rådhus

Lørdag 17. november præsenteres resultatet for offentligheden.
15. november 2018 kl. 15:53 Af Henning Kørvel

Annonce

Kun dirigentklokken mangler. Ellers er byrådssalen på rådhuset i Stubbekøbing autentisk. Og den kan nu lånes til receptioner og møder.

Muligheden åbner sig, efter at den indvendige renovering af rådhuset er nået til vejs ende, og efter velkomsttale af borgmester John Brædder lørdag 17. november klokken 15 præsenteres det for offentligheden.

Det omfattende arbejde blev iværksat for to år siden. Her er blevet malet, og efter behov lagt nye gulve, ligesom andre rum er nyindrettet. Guldborgsund Kommune benytter en del af huset, og den anden del bliver borger- og kulturhus. Renoveringen er finansieret over Områdefornyelsen.

Foreningen Stubbekøbing Rådhus står for aktiviteterne i borger- og kulturhuset, og indtil videre holder Paletten, Idas Venner, Trilolitten, Ældre Sagen og Strikke Cafe til her.

- Men vi vil meget gerne have endnu flere til at bruge borger- og kulturhuset og tager også gerne imod ideer til aktiviteter, siger Helen Bonde, formand for Stubbekøbing Rådhus.

- Vi er otte i bestyrelsen, men vil gerne have endnu flere frivillige med, siger Helen Bonde og føjer til, at det hele begyndte med en mødestedsgruppe, og sognepræst Margrethe Tøttrup lancerede ideen til at anvende rådhuset som et borger- og kulturhus.

Stubbekøbing Rådhus ejes af Guldborgsund Kommune, og det ligger i luften, at Områdefornyelsen slipper rådhuset frit i 2019, og det herfra således skal kunne køre uden støtte fra den kant.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce