cookie-og-privatlivspolitik
Så flot dekoreres himlen ved fyrværkerishowet.
Så flot dekoreres himlen ved fyrværkerishowet.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Kom til festfyrværkeri

Fyrværker Alan Jørgensen, Riserup gamle Apotek, får hjælp af gæstefyrværker Benjamin Tøfler ved fyrværkerishowet lørdag 28. december.
18. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Alan Jørgensen, Riserup gamle Apotek, venter ryk-ind til sit fyrværkerishow i Riserup lørdag 28. december klokken 18.30, fordi han i år bliver assisteret af fyrværker Benjamin Tøfler, der har været fyrværker på Det Kgl. Teater og stod for fyrværkeriet ved Dronningens 60-års fødselsdag.

- Hans medvirken vil sikre, at afsnittet med luftbomber bliver et flot show, forsikrer Alan Jørgensen.

Showet vil blive indledt med almindelige raketter og afrundes med et festfyrværkeri med store professionelle batterier. Herefter byder showet på luftbomber, bedre kendt som krysantemumbomber fra 75-150 millimeter med op til halvanden kg krudt med forskellige fefekter og farver.

Fyrværkeributikken i lokalet bagved apoteket vil holde åbent for fyrværkerisalg, og Lions Club Nørre Alslev medvirker med tombola og uddeler gratis varm gløgg, kaffe, chokolade og kage fra et telt ude foran apoteket.

- Sidste år blev showet overværet af over 500 mennesker, og vi venter flere tilskuere i år, siger Alan Jørgensen, der anbefaler folk at komme i god tid for at sikre sig en parkeringsplads i rimelig gåafstand fra det gamle apotek.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE