cookie-og-privatlivspolitik
Annette Svåbæk og Peter Abrahamsen vil underholde med sange, der både er lystige og kræver eftertænksomhed.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Koncert med ost og vin i Maglebrænde Gl. Skole

Annette Svåbæk og Peter Abrahamsen giver koncert i Maglebrænde Gl. Skole torsdag 8. august klokken 19.30.
08. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Et fyldigt ostebord og rødvin står til rådighed for de, der er med på en lytter, når Annette Svåbæk og Peter Abrahamsen giver koncert i Maglebrænde Gl. Skole torsdag 8. august klokken 19.30.

De to har kun spillet offentligt sammen nogle få gange, blandt andet i forbindelse med, at Annette Svåbæk medvirkede som solist med nummeret "Markens eventyr" på en CD, hvor Peter Abrahamsen har sat musik til Kaj Munks digte.

Annette Svåbæk vil spille det første sæt og give et lystigt og eftertænksomt indblik i livets sange af kendte komponister foruden egne sange. Hun synger sange af blandt andet Kai Normann Andersen, PH, Sven Gyldmark og Sigfred Pedersen.

Derefter følger et sæt, hvor Peter Abrahamsen vil synge forskellige danske digteres tekster sat i musik af ham selv samt andre danske viser, der passer til arrangementet. Undervejs i koncerten supplerer de to musikere hinanden og giver fælles numre.

I pausen bydes på ost, frugt, brød, kiks og rødvin, der indgår i billetprisen på 185 kroner. Mere end halvdelen af billetterne er allerede solgt. Der sælges ikke billetter ved indgangen, men kun mod forudbestilling på: www.place2book.com.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE