cookie-og-privatlivspolitik
Estiske Tuulikki Bartosik underholder med harmonikamusik sammen med dnaske Mette Kathrine Jensen.
Estiske Tuulikki Bartosik underholder med harmonikamusik sammen med dnaske Mette Kathrine Jensen.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Koncert udfordrer publikum

Der bliver eksperimenteret med publikum ved Dagligstuekoncerten i Maglebrænde Gamle Skole, når to musikere der aldrig har mødt hinanden før, skal spille sammen 21. november.
14. november 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Der bliver eksperimenteret med publikum ved Dagligstuekoncerten i Maglebrænde Gamle Skole 21. november, hvor to harmonikavirtuoser der aldrig har mødt hinanden før, skal spille sammen.

Mette Kathrine Jensen, som mange kender fra Højskolen Marielyst, og som er udnævnt til Rigsspillemand og estiske Tuulikki Bartosik, der ligeledes er virtuos på sin harmonika, har kun mødtes på Facebook, og så har de rejst i hælene på hinanden på en japansturné. Nu mødes de altså for første gang face to face i Maglebrænde.

- Vi er ligeså spændte, som de må være, siger vært Peter Abrahamsen, som dog er tryg ved at præsentere de to spillekvinder for et stort publikum, for begge er anerkendte for deres harmonikaspil.

- Det bliver ikke en kedelig aften, og vi glæder os til at lægge rum til dette spændende musikalske møde, for der er så mange ligheder og alligevel så meget forskel på det danske og estiske, mener Peter Abrahamsen.

Koncerten indledes klokken 19.30. Der sæles kun billetter på ww.dagligstuekoncerter.dk til 125 kroner, men fra januar sættes prisen op til 140 kroner på grund af almindelig pristalsregulering.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE