cookie-og-privatlivspolitik
Eksempel på Rasmus Bregnehøjs finurlige streg.
Eksempel på Rasmus Bregnehøjs finurlige streg.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Koncertfortælling for familien

Nordfalsters Koncerthus i Nørre Alslev byder lørdag 17. august på fernisering på billedkunst og fortællekoncert.
10. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Rasmus Bregnehøj, som er en af Danmarks store illustratorer, tegner live ved en koncertfortælling i samarbejde med to jazzmusikere i Nordfalsters Koncerthus i Nørre Alslev lørdag 17. august klokken 15.

En time forinden bydes på fernisering på udstillingen af billedkunst.


Ingen kender enden

Ingen ved helt præcist, hvor det hele ender, når Rasmus Bregnehøj med sin finurlige tegnekunst diverterer med sin fabulerende fortælling og illustrerer i susende fart live på en stor planche. Fortællingerne bliver til efter ideer fra publikum, og undervejs bliver der komponeret musik til fortællingen af saxofonisten Thomas Agergaard og pianisten Simon Toldam.

Rasmus Bregnehøj er især kendt som illustrator af den omfattende børnebogsserie om Hunden Ib, der også kan ses som tegneserie på DR Ramasjang, og som fås som spil til Ipad.


Har udsmykket akvarium

Rasmis Bregnehøj, der også er billedkunstner, har været bladtegner på Information og Berlingske og har blandt andet udsmykket Danmarks Akvarium og Gentofte Børne bibliotek samt illustreret en række børnebøger.

"Legekammeraterne" Thomas Agergaard og Simin Toldam er nogle af jazzscenens ypperligste og travleste musikere og samarbejder i en række sammenhænge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE