cookie-og-privatlivspolitik
Stubbekøbingkoret tager hul på forårssæsonen onsdag 8. januar.
Stubbekøbingkoret tager hul på forårssæsonen onsdag 8. januar.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Kor indleder ny sæson

Interesserede er velkomne til at møde op, når Stubbekøbingkoret indleder den nye sæson onsdag 8. januar på Stubbekøbing Skole.
03. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Når Stubbekøbingkoret tager hul på den nye sæson onsdag 8. januar klokken 19 på Stubbekøbing Skole, så er du velkommen til at møde op for at få konstateret, om det er noget for dig at blive medlem af koret.

Koret øver trestemmig blandet korsang, og der synges både ældre og nyere sange, musik af Kim Larsen, Alberte Winding og grandprixmelodier. Med andre ord har koret et bredt repertoire med større og mindre værker.

Hver onsdag aften øver koret i musiklokalet på Stubbekøbing Skole i 2,5 timer under kyndig ledelse af Børge Eibye og Vasily Malysh, der er organist ved Bandholm Kirke.

Koret tæller i øjeblikket 18 medlemmer, og hvis du har lyst til at synge i koret, så er du velkommen, idet der er plads til både unge og ældre, men især mangler koret mænd. For nye medlemmer har koret en gensidig prøvetid på tre uger.

Stubbekøbingkoret mødes til kortræf med andre sangkor. Det næste træf finder sted 7. marts i Tølløse med Tølløsekoret som vært.

Nye kormedlemmer skal ikke kunne noderne, men blot synge rent. Information om koret fås hos formand Emmy Ibsen på telefon: 2970 9382 eller dirigent Børge Eibye: 2966 2634.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE