cookie-og-privatlivspolitik
Randi Andersen og Gert Nielsen ses her i Kræmmerhuset i baghuset, som der er indgang til fra Elversvej.
Randi Andersen og Gert Nielsen ses her i Kræmmerhuset i baghuset, som der er indgang til fra Elversvej.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Kræmmerhuset åbnet

Kræmmerhuset i Stubbekøbing med indgang fra P-pladsen på Elversvej er åbnet, og Bed and Breakfast og muskelklinik åbner i Vestergade 45 1. juni og 1. august.
13. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Randi Andersen og Gert Nielsen, der er nye ejere af ejendommen, Vestergade 45 i Stubbekøbing med tilhørende stort baghus, åbnede på Havnens Dag forretningen, Stubbekøbing Kræmmermarked, indrettet i baghuset med ny indgang fra P-pladsen på Elversvej.

- Kræmmerhuset har åbent hver dag indtil 1. september, og herefter vil det have åbent om lørdagen, men måske hele weekenden, siger Randi Andersen.

Udover Kræmmerhuset og Bed and Breakfast, der er under indretning på førstesalen og klinik til muskelmassage i stueplan i Vestergade 45, driver Gert Nielsen tømrerforretning og satser på at få opgaver lokalt, men har i øjeblikket travlt med at indrette ejendommen i Vestergade til de planlagte formål.

- Der kommer folk hver dag i kræmmerhuset. Folk er begejstrede for butikken, fordi vi handler med anderledes ting end andre kræmmermarkeder, og selv bøger er der efterspørgsel på, siger Randi Andersen, der har et udvalg af mindre ting på baghusets førstesal, mens de større emner såsom møbler befinder sig i stueplan, hvor der er fyldt godt op med alskens ting og sager.

Parret kommer fra Stenmagle på Vestsjælland. Her fyldte kræmmermarkedet 1.000 kvadratmeter, hvor det i Stubbekøbing er reduceret til cirka 400 kvadratmeter.

Parret har de fire forretningsben som deres levebrød, og de satser på, at Bed og Breakfast, der får fire værelser med plads til 10 personer, åbner 1. juli, og Randi Andersens muskelmassageklinik kan åbne cirka 1. august.

- Vi er faldet godt til i Stubbekøbing og har fået en god modtagelse i byen, siger parret, der er optimistiske med hensyn til at kunne leve af deres fire virksomheder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce