cookie-og-privatlivspolitik
Flemming Krøll leverer talen i Nørre Alslev
Flemming Krøll leverer talen i Nørre Alslev
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Krøll leverer talen, når juletræet bliver tændt

Det sker på Torvet i Nørre Alslev 30. november klokken cirka 17, og i Stubbekøbing ankommer julemanden til havnen med kajak og motorbåd, før træet tændes der.
24. november 2018 kl. 09:33 Af Henning Kørvel

Annonce

Juletræet i Nørre Alslev og Stubbekøbing tændes begge steder fredag 30. november.

I Nørre Alslev bliver der i år dog kun et arrangement mod normalt to, hvilket skyldes ugedagenes placering, og fredag 30. november lægges der ud på Torvet klokken 15.30. Klokken 16 uddeles der godteposer til børnene, og 16.30 leverer Flemming Krøll årets tale, før juletræet tændes. Herefter synges julen ind, og der serveres kaffe. I år deltager julemanden ikke, og arrangementet afrundes cirka 17.30.

I Stubbekøbing ankommer julemanden klokken 15.30 til erhvervshavnen med kajak og motorbåd, og i følge spadseres til Stubbekøbing Kirke, hvor julen synges ind. Herefter fortsættes til Torvet, hvor Margrethe Tøttrup, der bliver emiritus til foråret, holder årets tale, hvorefter juletræet bliver tændt. Der bliver danset om træet, og Rotary uddeler risengrød, gløgg og saftevanbd, mens Stubbekøbing Erhvervsforening uddeler slikposer til børnene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce