cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder


Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Lang kø til REMA 1000 - snoreklip nummer 315

Købmand Brian Frimann kunne forleden slå dørene op for Nørre Alslevs nye REMA 1000 butik.
28. august 2018 kl. 10:51 Af Peter Levinsen Hansen

På kun to uger er de tomme lokaler i Kæpgårdscentret i Nørre Alslev blevet forvandlet fra det tidligere Kiwi Minipris, der lukkede i foråret sidste år, til en splinterny REMA 1000 forretning.

Forleden var det den store åbningsdag for den nye forretning. Inde i butikken var der travlt med før åbningen klokken 8.00 at få det sidste helt på plads.

Udenfor slangede køen sig foran butikken sig ned til Kæpgårdsvej, hvor der også var fyldt godt op på parkeringspladsen. Foran det røde bånd gav både regionschef i REMA 1000 Peder Drejer, købmand Brian Frimann og Guldborgsund Kommunes borgmester John Brædder taler, inden snoren blev klippet.

- Det er rigtigt dejligt, at en virksomhed som REMA 1000 kan se muligheder i vores område, fortalte John Brædder, inden han med gylden saks klippede det røde bånd.

Herefter var der roser til de første kunder, uddelt af købmand Brian Frimann.
plh

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE