cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra et tidligere åbent hus-arrangement.
Glimt fra et tidligere åbent hus-arrangement.
Foto: Ingrid Riis

Nordfalsters avis

Lokal forhandler går imod trenden på landsbasis

Storstrøms Camping Service i Nørre Alslev har allerede solgt flere nye campingvogne i år end hele 2018, selv om salget på landsbasis er gået 11 procent ned.
24. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Storstrøms Camping Service i Nørre Alslev medvirker ikke til faldet i salget af nye campingvogne på 11 procent på landsbasis.


Ramt den rigtige model

- Vi ligger nemlig foran, idet vi i de første tre måneder af 2019 allerede har solgt flere nye campingvogne end hele sidste år, siger ejeren af Storstrøms Camping Service, Rene Mortensen, der mener at det flotte salg skyldes, at forretningen har ramt den rigtige model i campingvogne, der tiltaler kunderne.

- I nye campingvogne har vi kun Cavalet, der er fransk og kommet i en fire en halvmeter udgave med blandt andet aircondition og gulvvarme. Der er tale om en jubilæumsmodel, som koster 173.800 kroner, siger Rene Mortensen, og egenvægten er 1.020 kg.

Jubilæumsmodellen fra Cavalet er blandt de mange tilbud til campingfolket, der byder sig til ved åbent hus hos Storstrøms Camping Service lørdag og søndag 27.-28. april klokken 10-15.


Eksterne medvirkende

En række leverandører og lokale udstillere medvirker i arrangementet, der er en årligt tilbagevendende event, som gerne tiltrækker op imod 300 gæster pr. dag og således er en ubetinget succes for campingforhandleren. Blandt de eksterne medvirkende er Basisbank, der vil informere om finansiering af campingvogne.


Med seler og livrem

- På Lolland-Falster går folk imidlertid mere med både livrem og seler, og mange kunder svinger derfor Dankortet og betaler for en ny campingvogn kontant. Finansiering af restgæld er derfor ikke så udbredt her som på Sjælland nord for Vordingborgområdet, mener Rene Mortensen, der ved arrangementet har en række specialtilbud på forskellige produkter.

Begge dage grilles der pølser og bages pizza, og lidt game bydes der også på, idet en O-grill udloddes.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE