cookie-og-privatlivspolitik
Nordfalster Lokalmarked er inde i en god gænge som marked og omdrejningspunkt.
Nordfalster Lokalmarked er inde i en god gænge som marked og omdrejningspunkt.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Lokalmarked får en ny bestyrelse

Butikken er inde i en omstillingsproces.
05. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

På en ekstraordinær generalforsamling har Nordfalster Lokalmarked fået ny bestyrelse.

Efter at den har konstitueret sig, blev Birgit Rasmussen formand og Marlene Engel næstformand. De øvrige i bestyrelsen er: Birthe Jensen, Anni Fleuron Dahl, Vibeke Hellmann (PR-funktion) og Mogens Høper på suppleantposten.

Butikken er inde i en omstillingsproces. I dagligvarebranchen er det nemlig nødvendigt, at man hele tiden er klar til det stærkt konkurrenceprægede marked.

I det nuværende regi åbnede Nordfalster Lokalmarked - Let-Køb - i 2016, og på fjerde år betyder butikken meget for lokalsamfundet.

Butikken drives af foreningen, Nordfalster lokalmarked, og personalet er en kombination af entusiastiske frivillige og dygtige fleksjobbere. Let-Køb er andet og mere end en dagligvarebutik, idet den i høj grad også er et samlingssted i lokalsamfundet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE