cookie-og-privatlivspolitik
Et af de nostalgiske fotos, der vil blive præsenteret ved arrangementet, viser Eskilstrup Hotel i 1950-erne.
Et af de nostalgiske fotos, der vil blive præsenteret ved arrangementet, viser Eskilstrup Hotel i 1950-erne.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Lokalt tilbageblik i fotos

Gøglertruppen indbyder til nostalgiseance på Perronteatret i Eskilstrup søndag 27. januar og 3. februar, begge gange klokken 14.
26. januar 2019 kl. 10:13 Af Henning Kørvel

Annonce

Hvordan så der ud i Eskilstrup, Ønslev, Nyby, Sørup og Ovstrup i 1950'erne og 1960'erne?


Han kender rumlen

Med fokus på på de to nævnte ti-år gentager Gøglertruppen sin tidligere succes med en nostalgiseance henholdsvis søndag 27. januar og søndag 3. februar på Perronteatret i Eskilstrup.

Initiativtager er Jim Jørgensen, der stod for det første nostalgiarrangement for to år siden.


Panel kommenterer

- Ved hjælp af en fremviser viser jeg en serie af fotografier fra 1950'erne og 1960'erne fra computer. Totalt set har jeg 123 fotos fra perioden liggende på den. I flere tilfælde vises tre-fire fotos af det samme objekt, men jeg tror ikke på, at vi ved arrangementerne kommer til at vise samtlige fotos. Et panel på fire personer, nemlig Wedel Koch, tidligere postbud i Eskilstrup, Poul Andersen, tidligere tømrermester og bosiddende i Eskilstrup, Henning Nielsen, født og opvokset i Jernbanehuset i Ekilstrup og Lars Dalsgård, der har levet det meste af sit liv i Ønslev, vil kommentere fotografierne, ligesom publikum har mulighed for at stille spørgsmål til panelet, siger Jim Jørgensen, der har fotografierne fra både Det Kongelige Bibliotek og lokale kilder.

Begge gange får nostalgien frit løb klokken 14. Inklusive kaffe og kage koster billetter 70 kroner og kan bestilles på telefon 5057 1860.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce