cookie-og-privatlivspolitik
Gevinsten faldt på et tørt sted, og vinderen har en plan for brugen af pengene.
Gevinsten faldt på et tørt sted, og vinderen har en plan for brugen af pengene.
Foto: Danske Spil

Nordfalsters avis

Lottogevinst faldt på et tørt sted

Vinderen af 1.473.672 kroner i Eurojackpot er fast kunde i Let-Køb i Eskilstrup og har planlagt, hvad pengene skal bruges til.
27. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

- Jeg er stolt på hans vegne, siger købmand Jørgen Jacobsen, Let-Køb i Eskilstrup, efter at en 60-årig mand, der er fast kunde, fredag 16. august vandt 1.473.672 kroner i tredjepræmie i Eurojackpot på en kupon købt i købmandsbutikken.

- Han tjekker selv sine kuponer og vidste derfor, at han havde vundet, før han kom for at få tjekket kuponen. Han kommer i forretningen hver dag, og gevinsten faldt på et tørt sted. Ham og hans kone har også planlagt, hvad pengene skal bruges til, men han ønsker ikke at træde offentligt frem, fastslår Jørgen Jacobsen.

Gevinsten, som manden vandt, er den største lottogevinst på en kupon, købt i Let-Køb i de 11 år, Jørgen Jacobsen har ejet forretningen, og indtil da havde 202.000 kroner på en Onsdagslotto for flere år siden været forretningens største lottogevinst.

- Vi har mange faste lottokunder, men antallet vil sikkert stige, efter at det er kommet frem, at en spiller har vundet næsten halvanden million kroner på en kupon købt i min forretning, vurderer Jørgen Jacobsen, der også har købmandshandelen i Storstrøm Fængsel.

Førstepræmiepuljen var på 475 millioner kroner, som ikke blev udløst og gik videre til det næste spil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE